XV Congreso Nacional de Investigación Enológica

  El XV Congreso Nacional de Investigación Enológica, más conocido como GIENOL, tendrá lugar en la ciudad de Murcia los días 23, 24, 25 y 26 de mayo  en el Auditorio y Centro de Congresos Víctor Villegas de la Universidad de…

Read More

UVaMOX en I+D Agro Palencia

  Transferencia del Conocimiento en Sectores Estratégicos de Castilla y León: La oxigenación no controlada en bodega  En el marco del Convenio entre el Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León, la Universidad de Valladolid y la Fundación Parque Científico Universidad…

Read More

What is the proper way to saturate a wine with air?

  Air saturation methodology proposal for the analysis of wine Food Research International Available online 17 June 2021, 110535 •Atmospheric pressure is a key factor when wine air saturation is performed •Oxygen consumption kinetics were analyzed in 72 wines •Dissolved…

Read More

OXIPRESTOP: MEJORA DE LA CALIDAD DE LOS VINOS MEDIANTE LA GESTIÓN DEL OXÍGENO EN EL PROCESO DE PRODUCCIÓN Y EL CONTROL DE LOS PROCESOS DE ESTABILIZACIÓN

  MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN CONVOCATORIA RETOS COLABORACIÓN 2019     Referencia de proyecto: RTC2019-007319-2Presupuesto: 459.296,51 €Participantes del proyecto: INSTITUTO DE INVESTIGACION EN CIENCIAS DE LA ALIMENTACION (CIAL)-CSIC, UNIVERSIDAD DE VALLADOLID y BODEGA MATARROMERA S.L.Duración: Abril 2020‐Septiembre 2023.El sector…

Read More

Does hidden micro-oxygenation exist?

Characterization and Control of Hidden Micro-Oxygenation in the Winery: Wine Racking by Ignacio Nevares, Ainara Fernández-Díaz and Maria del Alamo-Sanza Foods 2021, 10(2), 386; Abstract Transferring wine is a common operation in most of the wineries in the world…

Read More

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read more

ACEPTAR
Aviso de cookies